CENTAR E8

Centar E8 je omladinska organizacija usmerena na rad sa mladim ljudima širom Srbije. Inovativnim kampanjama, upotrebom društvenih mreža i raznovrsnim metodologijama rada edukujemo mlade na teme zdravi stilovi života, rodna ravnopravnost, prevencija nasilja i značaj aktiviranja u društvu. Naš tim čine mladi eksperti i ekspertkinje u procesima zagovaranja i lobiranja u oblasti omladinske politike, edukaciji, organizaciji kampanja od javnog značaja koji aktivno rade na polju ljudskih prava u Srbiji.

LjUDI

Vojislav Arsić
Izvršni direktor

Osnivač Centra E8. Veruje u neformalno obrazovanje i “learning by doing” jer iz svog iskustva zna koliko to vredi. Radi kao trener u više oblasti, a najviše uživa u upotrebi drame u edukaciji. 

VIŠE

Branko Birač
Program menadžer

Diplomirao pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Volontirao i radio kao vaspitač-pripravnik u Domu za decu bez roditeljskog staranja, srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj.

VIŠE

Jana Šarić
koordinatorka

Zaljubljenica u sociologiju i koordinatorka projekta, među trenerima poznata i kao „razredna“.

VIŠE

Tamara Urošević
koordinatorka

Koordinatorka projekta za Medijsku informisanost i pismenost. Završila studije etnologije i antropologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

VIŠE

Tijana Mijalković
Trenerica

Od malena je volela da se bavi drugim stvarima pored škole. U osnovnoj školi se bavila volontiranjem u zoološkom vrtu, plivanjem, grnčarijom… Jedna je od osnivačica Centra E8.

VIŠE

Vanja Ristić
TRENERICA

Etnološkinja i antropološkinja. Dakle, voli da istražuje i da se bavi vizuelnom antropologijom Obožavateljka pasa svih rasa

VIŠE

Vanja Rakić
Trener

Studirao je ekonomiju, ali je shvatio da to nije za njega i u potpunosti se pronašao u omladinskom radu. Raduje se skorom završetku obuke za koordinatora programa omladinskog rada II stepena.

VIŠE

Stevan Petković
Trener

Oduvek sam voleo jezike stoga se ta želja pretvorila u stvarnost jer sam nakon završene srednje Hemijske škole u Vranju upisao a kasnije i diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nišu, na departmanu za Anglistiku.

VIŠE

Ognjen Nikolić
Trener

Trenutno maturant Pete beogradske gimnazije, a nada se da će od skora biti i brucoš na FON-u. Za Centar E8 saznao preko radionica BMK-a koje je pohađao u junu 2015. Svidevši mu se njihov rad, odlučio je da ih smara i gura im se u sve što rade.

VIŠE

Nikola Stevanović Demba
Trener

Rođen je 1995. godine u Vranju, iz kojeg planira bekstvo. Apsolvent je preduzetničkog menadžmenta, ali smatra da se mnogo više može naučiti kroz informalno i neformalng obrazovanje.

VIŠE

naši DONATORI

naši PARTNERI

naša ČLANSTVA

Da li imate nekih pitanja?