REFLEKTOR TEATAR raspisuje AUDICIJU za OMLADINSKI KLUB

Omladinski klub Reflektor teatra je volonterski program, namenjen mladićima i devojkama, uzrasta od 16-26 godina. 

Ako te zanima pozorište ili te zanimaju: kultura, umetnost, aktivizam, mediji i organizacija javnih događaja; ako želiš da učiš, rasteš i razvijaš se; ako ti treba kul referenca za CV ili živiš u Beogradu i želiš da svoje slobodno vreme provodiš na kvalitetan način, sa zanimljivim ljudima – PRIJAVI SE! 

Čekamo te, da zajedno SVETLIMO U MRAKU! 

Popuni prijavu najkasnije do 01.02.2023 u 23:59h.

PRIJAVI SE
 
 

!!! Dobrodošli/e !!! 

ŠTA TREBA DA ZNAŠ PRE NEGO ŠTO SE PRIJAVIŠ? 

REFLEKTOR TEATAR je nezavisna, pozorišna trupa, koja 2023. ulazi u jedanaestu godinu svog postojanja. Trupu su osnovali mladi pozorišni umetnici i umetnice, okupljeni oko organizacije Centar E8, u okviru koje i danas radimo. Naš prostor za probe i izvođenja, nalazi se na Dorćol Platzu, gde kancelariju delimo sa redakcijom omladinskog internet portala Zoomer i timom profesionalnih omladinskih radnika i radnica Centra E8. Sve naše predstave su društveno angažovane, edukativne i omiljene kod mlade publike. Kroz naše volonterske i umetničke programe, prošlo je preko pedesetoro mladih, koji danas studiraju umetničke fakultete ili uspešno rade u oblasti kulture. Ove godine, volonterski program zamislili smo kao OMLADINSKI KLUB. U ovom programu, kombinuju se edukacija, volontiranje, druženje i kreativan, umetnički rad. 

Za više informacija, zaprati nas na društvenim mrežama, poseti sajt www.reflektorteatar.rs ili nam piši na e-mail office@reflektorteatar.rs

AUDICIJA za novi volonterski tim, sastoji se od dva kruga. U prvom krugu, svi zaniteresovani mogu da nam pošalju svoje prijave. Najmotivisaniji i najzanimljiviji kandidati i kandidatkinje, biće pozvani na intervju. Za intervju nije potrebna prethodna priprema, sem dobrog raspoloženja i osmeha. Nakon intervjua, bićete obavešteni o rezultatima. 

PRIJAVI SE

Radujemo se vašim prijavama!