Communications Manager – KONKURS ZA POSAO U CENTRU E8

Pozicija: Communications Manager (Menadžerk/ka za komunikacije)
Lokacija: Kancelarija Centra E8 u Beogradu
Radno vreme: Puno radno vreme
Angažman: Ugovor o radu
Period angažmana: Godinu dana (3+9 meseci) sa mogućnošću produženja
Očekivani početak angažmana: 01. septembar 2022. 


CENTAR E8 je organizacija koja radi sa mladima i za mlade. Zalažemo se za društvo u kome svi imaju jednake mogućnosti i tražima kvalifikovanog kandidata ili kandidatkinju za poziciju Communications Manager koja podrazumeva strateški pristup komunikacijama, odnose sa javnošću i upotrebu digitalnih alata u realizaciji komunikacijskih aktivnosti.


Ukratko.

CENTAR E8 je nevladina organizacija sa sedištem u Beogradu, osnovana 2004. godine kao omladinsko udruženje koje se bavi edukacijom i aktivizmom sa ciljem da utiče na društvene promene, koje doprinose većem stepenu slobode građana i građanki Srbije. 

CENTAR E8 je zasnovan na uverenju da se sloboda može ostvariti isključivo u demokratski uređenom društvu u kom su institucije odgovorne svojim građanima i građankama.

Borimo se za demokratiju i poštovanje ljudskih prava i osnažujemo građane i građanke kroz autentični pristup omladinskom radu – kroz edukaciju, kulturu i medije.

Punoletni, sa 18 godina iskustva,  pozicionirali smo se kao organizacija koja može da ponudi stručnost, inovativnost i dinamičan pristup oblastima ljudskih prava, demokratije, rodne ravnopravnosti, prevencije nasilja, medijskoj pismenosti i osnaživanja omladinskog aktivizma.

U okviru CENTRA E8 posluju REFLEKTOR TEATAR (društveno angažovano pozorište sa stlnim repertoarom) i ZOOMER.RS (internet portal čiju redakciju čine mladi).

Više informacija:

www.e8.org.rs


Pozicija. 

Kreativne kampanje i komunikacije su jedan od osnovnih načina delovanja Centra E8 i svi članovi tima uključeni su u komunikacijske aktivnosti. Verujemo da društvene promene možemo najbolje da izazovemo kroz pop kulturu i medije i zato raspisujemo poziv za menadžera/ku. Kao menadžer/ka zadužen/a za komunikacije, bavićeš se strateškim komunikacijama za E8 zajednicu (Centar E8, Reflektor teatar i Zoomer), komunikacijom sa javnošću kroz drustvene mreže, ali imaćeš prilike da učestvuješ u kreativnom i inovativnom stvaranju svih novih projekata i inicijativa.

Centar E8 od svog osnivanja veruje u snagu socijalnog marketinga i iza nas je niz uspešnih kampanja i kontinuiranih komunikacija. Razvili smo autentičan pristup i prilagođenu kombinaciju kanala komuniciranja sa različitim ciljnim grupama, a sa razvojem marketinga i komunikacija, spremni smo da učimo i nastavimo da pratimo trendove.

Šta ćeš raditi u timu Centra E8?

 • Razvijaćeš strateške pristupe komunikacijama E8 zajednice (Centar E8, Reflektor teatar, Zoomer)
 • Upravljaćeš komunikacijskim projektima
 • Redovno ćeš komunicirati i koordinirati sa timom i saradnicima/ama (kreativni tim, programski tim, stručni saradnici/ce… )
 • Osmišljavaćeš, pripremati i organizovati kampanje i komunikacijske aktivnosti u saradnji sa E8 timom
 • Uređivaćeš sajt Centra E8 i učestvovati u osmišljavanju i vođenju drugih sajtova i platformi 
 • Osmišljavaćeš, kreirati i objavljivati sadržaje na društvenim mrežama
 • Učestvovaćeš u kreativnom razvoju programa/projekata Centra E8
 • Učestvovaćeš u pripremanju predloga projekata za apliciranje kod domaćih i stranih donatora i sponzora
 • Predstavljaćeš Centar E8 u medijima i na različitim događajima (konferencije, tribine, obuke…)

Šta trebaš da doneseš sa sobom u Centar E8?

 • Iskustvo u poslovima odnosa sa javnošću i komunikacija
 • Poznavanje marketinga i njegovih osnovnih disciplina (oglašavanje, PR, društvene mreže, event management…) kao i trendova u komunikaciji
 • Iskustvo u definisanju budžeta za komunikacijske projekte
 • Organizacione veštine
 • Komunikacijske veštine, kreativnost, otvorenost i iskrenost
 • Odgovornost, predanost i efikasnost u radu
 • Znanje engleskog jezika (pismeno i usmeno)
 • Napredno poznavanje rada na računaru i GoogleSuite (Drive, Docs, Sheets, Calendar, Slides, Forms), kao i razumevanje drugih online alata (Asana, Canva, HootSuite, ConstantContact…)

Prijava.

Ukoliko veruješ da ispunajvaš ove uslove, ohrabrujemo te da pošalješ svoju prijavu, najkasnije do 15. avgusta 2022. popunjavanjem online formulara OVDE ili niže ispod teksta gde se nalazi forma. 

Prijava sadrži generalna pitanja o tebi i tvom radnom iskustvu, kao i deo gde možeš da podeliš  sa nama razloge svoje motivacije za rad u Centru E8. Molimo te da posebno obratiš pažnju na motivaciono pismo, jer ono može biti presudno za dalji proces selekcije. 

Prijava je jedino moguća preko online sistema, druge vrste prijave (e-mail, lično, telefonski…) neće biti uzete u razmatranje.

Dodatna pitanja, ukoliko ih imaš, možeš da nam uputiš pismenim putem na mejl:  centar@e8.org.rs

O rezultatima konkursa obavestićemo kandidate i kandidatkinje koji uđu u uži izbor i oni će biti pozvani na razgovor.