Staff

Staff


Vojislav Arsić

Izvršni direktor

vojkan@e8.org.rsVojkan Arsić

Osnivač Centra E8. Veruje u neformalno obrazovanje i “learning by doing” jer iz svog iskustva zna koliko to vredi. Radi kao trener u više oblasti, a najviše uživa u upotrebi drame u edukaciji. Bavi se i PR-om. Jedan od stvaraoca programa “Budi muško” u kojem mladići promovišu rodnu ravnopravnost i nenasilje i stvaraju jednu novu sliku “Balkanskog muškarca”. Obožava Njujork, a rado bi živeo u Amsterdamu. Veruje u moć društvenih mreža na internetu. Neiscrpni izvor ideja i kreativnosti. Neće se “smiriti” dok ne istraži sve mogućnosti da dovede neku stvar do savršenstva. A i onda će razmišljati kako da to unapredi. Liberal. Poznatiji kao Vojkan.


Marina Ugrinić

Menadžerka za komunikacije

marina.ugrinic@e8.org.rsMarina Ugrinic

Jedna od osnivačica Centar E8. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Zagovornica lifelong learning-a. Pacifistkinja. Oduševljena svakim primerom hrabrog građanskog aktivizma. Ironična optimistkinja. Voli da priča o društvenim medijima, komunikaciji, politici, modi, filmovima, muzici, putovanjima..
Buenos Aires je grad koji želi da vidi, možda i živi u njemu ali je Evropljanka u duši. Možete je sresti na koncertima, ulicama grada, indie mestima ili kako pušta muziku.
Her pick is :“Radoznalost je nepokornost u svom najčistijem obliku.“ Nabokov


Aneta Goranović

Producentkinja

aneta.goranovic@e8.org.rsAneta Goranović

Volonterka Centra E8, koja je bila zaljubljena u pozorište, pa se zaljubila u Muškarčine i postala deo našeg tima kao producentkinja. Sa nama je više od tri godine i voli što jeste. Trenutno radi na predstavama Muškarčine, Crvena: Samoubistvo nacije, Žudnja i Sumnjivo lice. Rođena je u Vrbasu i lepom komplikacijom u svojoj dvanaestoj godini postaje dete nevladinog sektora. Od osnovne škole je na seminarima, edukacijama, organizuje, menja i želi da utiče na društvo. Završila je Fakultet političkih nauka, a u 2017.-oj planira da nastavi sa formalnim obrazovanjem u oblasti kulture i društva. Veruje u ljude i voli ih, zna da su promene moguće, a nefomralne metode edukacije i umetnost smatra najjačim saveznicima u tom procesu. Zato je tu. Racionalna je, ali zna za supermoć rada i osmeha. Pleše, sluša muziku pre jutarnje kafe, preuređuje stan i skicira svoje haljine. Najmlađa je članica našeg tima i uverena je da život lep.


Branko Birač

Program menadžer

branko.birac@e8.org.rs
Branko Birač

Diplomirao pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Volontirao i radio kao vaspitač-pripravnik u Domu za decu bez roditeljskog staranja, srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj. Kraće vreme radio i kao stručni saradnik – pedagog u osnovnoj školi. Ubeđen je da se pravim pristupom i istrajnim radom sve može naučiti, postići, poboljšati i prevazići. Pomalo je novinarisao, pisao za sajtove, crtkao stripove kad je bio klinac. Obožava hip-hop muziku, britanski humor, azijske filmove, taoističku filozofiju i hladan burek.


Ana Špoljarić

Finansijska menadžerka

ana.spoljaric@e8.org.rs
Ana Špoljaric

Godinama se bavi finansijama, a rad u omladinskoj organizaciji doživljava posebno zanimljivim. Matejina mama. Studirala je na poljoprivrednom fakultetu i bavila se plivanjem. Od sportova voli još i odbojku i stoni tenis. Uživa u brzoj vožnji i svoja kola zove “Milica”. Jedan od najlepših gradova koji je posetila je Dubrovnik. Zaluđena je tehnikom.


Maja Josić

Program menadžerka

maja@e8.org.rs
Maja Josic

Od malena ratoborna ratnica sa nevidljim silama, godinama učim da budem dama. U osnovnoj školi glumica i hemičarka, u srednjoj hejterka, na faksu isto hejterka. Sada se radujem životu, ljudima, životinjama i planeti. Uvek spremna da istražujem svoje granice. Verujem u lifelong learning, neformalno obrazovanje i promene. Rast u svim pravcima. Strastveno iracionalno zaljubljena u kuvanje i organsku poljoprivredu, samo zaljubljena u luk i strelu. Svugde po stanu se mogu naći knjige i čaša vode. Verujem da je moja lična odgovornost da društvo i planetu ostavim boljim mestom za buduće generacije. Neumerena u vinu, glasnom pričanju i voljenju.


Bojana Stojković

Regionalna koordinatorka

bojana.stojkovic@e8.org.rsBojana-Stojkovic

Rodjena u Vranju kome se rado vraća. Završila Omladinski rad i liderstvo na SEEU Tetovo, Makedonija. Koristi svaki trenutak za istraživanje novih stvari, jer još uvek ne zna šta će biti kad poraste. Volontira od svoje 16 godine i istražuje omladinski rad i neformalno obrazovanje. Interesuje je multikulturalizam. Ne toleriše, već nastoji da prihvati ljude i stvari onakve kakve jesu. Smatra da je različitost pokretač ideja, a ideja rađa ideje i to ne treba prekidati. Ne priznaje fizičke granice, a ne dopada joj se i kada ljudi imaju granice u svojoj glavi.
Kofer joj je uvek spreman. Portugal joj je u srcu. Voli vodu. Nekonvencionalna. Nikad joj nije dosta mandarina i vina.