Kreativni tim

Kreativni tim

Milena Bogavac

Spisateljica i dramaturškinja

Minja Bogavac

Milena Bogavac je spisateljica, dramaturškinja, pozorišna umetnica, slem pesnikinja i radnica u kulturi. Prijatelji je zovu Minja. Rođena je u Beogradu, 1982. gde je diplomirala dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti. Napisala je petnaestak pozorišnih komada. Svi su objavljeni, prevedeni na nekoliko jezika i izvedeni u više srpskih i evropskih pozorišta. Neki su i nagrađivani. Od 1999. godine, sa rediteljkom Jelenom Bogavac radi u okviru pozorišne trupe Drama Mental Studio. Nezavisno od rada u trupi, sarađuje sa brojnim umetnicima, organizacijama i institucijama kulture. Veruje da je lično-političko, da će lepota spasiti svet i da je pozorište najmoćnija alatka društvene emancipacije.


Ivan Stojiljković

Reditelj i fotograf

Ivan Stoiljkovic

Magistrirao filmsku i TV režiju na FDU 2014 godine. Pre toga, studirao japanski jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu. Kao mladić imao autorsku emisiju na radiju BU, Celuloidoteka. Do sada režirao više kratkometražnih igranih filmova, koji su bili na više od sto festivala širom sveta.

Osmislio i režirao više reklama i reditelj je više od dvadesetak muzičkih spotova za domaće pop i alternativne muzičare i muzičarke.

Trenutno živi i radi u Beogradu.


Marko Zuber

Dizajner

Marko Zuber

Novopečeni student FON-a, smer menadžment i organizacija. Bavi se grafičkim i web dizajnom, ali takođe i društvenim mrežama. Marketing je nešto što ga jako zanima, pronalazi se u toj oblasti. Samouk je. Uživa u putovanjima i upoznavanju drugih ljudi, svima preporučuje free walking tours. Sam je napravio kožni planer, planira nabavku grnčarskog točka ili barem stare singerice. Kada je E8 osnovan, išao je u prvi razred osnovne. 🙂