Programi

SUPER TATA

Prema istraživanjima rađenim širom sveta, otprilike 80% muškaraca će postati očevi,    dok gotovo svi muškarci na svetu imaju neku vezu sa decom, bilo kao očevi, očusi, braća, ujaci, stričevi, nastavnici, mentori, treneri ili jednostavno kao prijatelji. 

ERASMUS+ i EVS program

Prema istraživanju 76% mladih nikada nije promenilo mesto prebivališta, dok 39% nije putovalo u inostranstovo ni turistički ni rekreativno. Nivo informisanosti mladih o programima kao što su Tempus, Erasmus + je niska čak 81% kao I informisanost o drugim mogućnostima za formalno I neformalno obrazovanje. 

BUDUĆNOST ZA 5

Ekonomsko osnaživanje mladih i razvoj veština koje će im pomoći na tržištu rada, postala je dominatna tema usled ekonomske krize, globalnih nestabilnih trendova razvoja kao i rastuća stopa nezaposlenosti kako u svetu tako i kod nas. 

 

PROGRAM M

Postoje brojni rizici i pretnje koji podstiču nasilno ponašanje kod mladih, a najčešće kod mladića (uzrasta 14-19 godina) koji su i glavna ciljna grupa ovog programa.

PROGRAM N

Mediji ne samo da su neodvojivi deo savremenog načina života, oni takođe značajno definišu i oblikuju naš svakodnevni život.

PAZI SE(X)

Adolescencija je izazovan i zahtevan period u razvoju mladića i devojaka. Sa jedne strane se spremaju za odraslo doba, gde su im potrebne nove veštine i ponašanja, a sa druge strane dolaze u situacije u kojima isprobavaju ta nove oblike i moguće posledice.

PROGRAM Ž

Patrijarhalno okruženje u Srbiji i rigidne uloge koje proizilaze iz njega stvaraju potrebu za velikim i neprestanim radom na rodnim temama.

< July 2019 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

Kalendar aktivnosti

Pratite naše aktivnosti koje sprovodimo širom Srbije. Na našem sajt u svakom trenutku možete pogledati šta sve planiramo da radimo u narednom periodu.