Nagrada "Pravi muškarac"

Pravi-muskarac

O nagradi

Mladi odrastaju u socijalnom okruženju koje ima mnogo elemenata sukoba i nasilja. Nasilje u školama, na ulicama, na sportskim događajima, prema manjinama bilo koje vrste postalo je gotovo svakodnevna pojava.

Marko Somborac

Marko Somborac rođen je 05. jula 1976. u Smederevu. Marko je srpski autor stripova, grafički dizajner i ilustrator. Jedan je od najpopularnijih autora stripa i političkih komentatora u Srbiji, zahvaljujući dnevnom političkom stripu ”Blic strip“.

Saša Janković

Saša Janković je diplomirаni prаvnik iz Beogrаdа. Rođen 1970. godine u Loznici. Diplomirаo je nа Prаvnom fаkultetu u Beogrаdu 1996. godine, nа FPN-u zаvršio je 2005. specijаlističke studije bezbednosti.

Marko Šelić

Marko Šelić Marčelo objavio je četiri studijska albuma, zbirku tekstova O ljudima, psima i mišima i roman. Živi i radi u Beogradu, radnim danima. Vikendima tutnji Balkanom zajedno sa saborcima iz Filtera i sastava Iskaz, ili drži svoje književne večeri i tribine.

Detaljnije[/vc_column_text

Zoran Kesić

Rođen sam u Beogradu 26.jula 1976. godine. San mi je bio da postanem veliki fudbaler ali postao je jedan od poznatijih TV voditelja i autora emisija. 2013. godine, zajedno sa rediteljem Aleksandrom Saničaninom i ekipom Njuz.neta pokrećem emisiju “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Renato Grbić

Renato Grbić rođen je 16. decembra 1961. godine u Beogradu. Alas i vlasnik restorana “Kod Goce i Renata” na obali Dunava koje je u poslednjih 20 godina spasao 29 ljudi iz nabujalog Dunava ispod Pančevačkog mosta. Oženjen je, ima tri sina i dva unuka, na koje je preneo ljubav i strast prema reci.