Ko smo mi

Centar E8 - Logo

O Centru E8

Kampanjama na društvenim mrežama i raznovrsnim metodologijama edukujemo mlade  na teme zdravih stilova života, rodne ravnopravnosti, prevencije nasilja i značaja aktiviranja u društvu.

Staff

Skup ljudi koji sedi u kancelariji u Beogradu i Vranju koji je smislio bezbroj kreativnih odgovora na pitanje ”Reci 8”. Eksperti i ekspertkinje u oblastima obrazovanja, mladih, pozorišne produkcije i ljudskih prava u Srbiji.

Centar E8 - Trenerski tim

Trenerski tim

Trenerski tim je jedna od stvari na koje je Centar E8 najponosniji. E8 treneri i trenerice bave se edukacijom mladih o zdravim stilovima života, rodnoj ravnopravnosti, prevenciji nasilja i značaju aktiviranja u društvu.

Centar E8 - Kreativni tim

Kreativni tim

Realno da nema kreativnog tima ne bismo mi bilo toliko kul! Jesta da ih je samo troje ali vrede za 100. Upoznajte Minju, Ivana i Marka.

EVS volonteri i volonterke

Već godinama Centar E8 je sending i hosting organizacija za EVS. Kad bi se setili svih anegdota koje su se desile sa EVS volonterima i volonterkama verovatno bi super knjigu napisali.

Centar E8 - Blogeri

Blogeri i blogerke

E8 blogeri i blogerke su niske, visoki, kovržave, čutljivi, radoznale, kreativni i inspirativne iz Srbije i Hrvatske. Imaju stav o raznim stvarima koje se pretežno tiču mladih.

E8 DOKUMENTA

Naši godišnji izveštaji, istraživanja i sve što predstavlja rad Centra E8 možete naći na jednom mestu.