Donirajte

Mi smo mladi koji rade sa mladima za mlade.

U našem radu uvek nam je značajna podrška svih sektora našeg društva.

Hvala vam što ste prepoznali ličnu i društvenu odgovornost prema problemima koji okružuju mlade kao i spremnost na aktivno učestvovanje u kreiranju uspešnije i zdravije zajednice. Mi kao omladinska organizacija se trudimo iz godinu u godinu da kroz različite projekte i ideje doprinesemo razvoju društva i smanjimo aktuelne identifikovane probleme koje mlade sprečavaju da se razvijaju i rastu na najbolji mogući način.

Za taj naš cilj nam je potrebna pomoć svih vas koji podjednako razumete važnost uključivanja i aktivnog  usmerenog delovanja.

Zato donirajte za bolje sutra!

Pojedinci mogu da naš rad podrže jednokratnom uplatom ili mesečnom pretplatom kojom postaju članovi našeg kluba Donatora.

Broj žiro računa 160-358388-60, Banca Intesa.

Kompanije koje su identifikovale svoju strategiju razvoja kroz učestvovanje u društveno odgovornim projektima mogu to učini podržavajući projekat Budi muško-menjaj pravila, uključivanje mladića u promovisanju rodne ravnopravnosti i prevenciji nasilja.

Broj žiro računa 160-358388-60, Banca Intesa.

Mi smo u stalnoj potrazi za novim idejama, projektima i rešenjima koja će doprineti da sutra izgleda lepše, udobnije i zdravije. Zato vas pozivamo na podršku i da zajedno kreiramo i razmišljamo kako možemo zajednički odgovoriti na tekuće probleme i uživati u razvoju naše zajednice.

Radujemo se kontaktu sa vama. Radujemo se svim budućim saradnjama.

Vaš Centar E8