Budućnost #za5 je nacionalni projekat koji za cilj ima da osnaži, edukuje i motiviše mlade u potrazi za poslom. Principom vršnjačke edukacije naši etuzijastični treneri sa srednjoškolcima prolaze osnove pisanja radne biografije, otvaranja naloga na profesionalnim platformama poput LinkedIn-a i pripreme za uspešan razgovor za posao. Pored radionica, kroz cikluse zanimljivih predavanja o atraktivnim zanimanjima, aktivacija i karavana, projekat ohrabruje mlade da bezbrižno i bez stresa zakorače u svet rada i naoružava ih setom veština i znanja koji im olakšavaju potragu za željenim poslovima.

Za nešto više od dve godine sa projektom se susrelo preko 5000 srednjoškolaca koji su u svojim školama učestvovali u radionicama i 22 000 studenata koji su slušali predavanja o savremenim zanimanjima, uživo ili preko prenosa na društvenim mrežama. Sarađujemo sa preko 100 škola, 10 fakulteta i preko 50 sjajnih predavača, u čak 13 gradova širom Srbije.

Uz podršku Coca-Cola Fondacije i Ministarstva omladine i sporta, a u saradnji sa agencijom V+O Communication nastavljamo krupnim koracima ka zajedničkoj “Budućnosti #za5”. Vidimo se možda baš u tvom gradu, tvojoj školi ili tvom fakultetu!

VIDEO

Video materijali i kampanje Budućnost #za5

Pratite projekat Budućnost #za5 na društvenim mrežama

Više informacija na zvaničnom sajtu projekta