Godišnja karta Reflektor teatra: Jer – vi ste VIŠE OD PUBLIKE

Važne vesti stižu iz našeg Reflektor teatra, jedinog nezavisnog, društveno angažovanog pozorišta sa stalnim repertoarom!

Ako volite pozorište i kulturu; ako verujete u mlade i želite da se njihov glas čuje u društvu; ako želite da podržite nezavisnu umetničku scenu; nabavite GODIŠNJU KARTU REFLEKTOR TEATRA.

Možete je kupiti sebi ili nekom drugom na poklon. Možete je koristiti sami ili je podeliti sa svojim najbližima. Možete je nabaviti za svoj radni kolektiv, zaposlene, saradnike ili poslovne partnere. U svakom slučaju, kupovinom GODIŠNJE KARTE, podržavate nezavisnu, umetničku trupu koja radi sa mladima i za mlade i igra predstave, dvanaest meseci u godini – bez letnje pauze.

Međutim – to nije sve! Sa GODIŠNJOM KARTOM Reflektor teatra, dobijate i svoj lični POZORIŠNI ALBUM SA SAMOLEPLJIVIM SLIČICAMA, a ukoliko ga popunite, možete da osvojite specijalne poklone.


Šta je GODIŠNJA KARTA i kako funkcioniše?

Kupovinom GODIŠNJE KARTE Reflektor teatra dobijate 10 ULAZNICA

7 ULAZNICA ZA PREDSTAVE NA REDOVNOM REPERTOARU
+ 3 ULAZNICE ZA FESTIVAL

Vaših 10 ulaznica, možete da iskoristite BILO KADA, u roku od 365 dana, od datuma kupovine.

Cena godišnje karte iznosi 6.000,00 RSD, a nakon uplate, dobićete mejl sa daljim instrukcijama: možete da izaberete da vam GODIŠNJU KARTU pošaljemo poštom ili da je preuzmete na biletarnici Reflektor teatra, koja se nalazi na Dorćol Platz-u (Dobračina 59b).

Dodatne informacije o Reflektor teatru, godišnjoj karti, albumu, načinu prikupljanja i razmene sličica itd. možete saznati na veb-sajtu Reflektor teatra.