Poziv za aktiviste i aktivistkinje

Želite da doprinesete razvoju vaše lokalne zajednice, ali ne znate kako? Hoćete da saznate kako da pokrenete vaše okruženje za rešavanje problema sa kojima se svakodnevno susrećete? Želite da budete motivatori i oslonac svojim sugrađanima u pokretanju lokalnih inicijativa?

Ovo je poziv za vas! 

Centar E8 traži baš ovakve mlade ljude koji će biti pokretači promena. Tražimo mlade ljude zainteresovane za poboljšanje života njihovih zajednica i direktan rad sa građanima kroz omladinsku radnu akciju.

  • Ako veruješ u demokratiju i učešće građana u procesima donošenja političkih odluka.
  • Ako te zanimaju komunikacija, demokratski procesi, politika, politička kultura građana ili samo prilika da razgovaraš sa velikim brojem ljudi.
  • Ako u toku narednih nekoliko meseci imaš vremena i volje da učestvuješ u radnoj akciji, ako želiš da budeš deo društvene promene i da uz to zaradiš

Prijavi se!

Rok za prijavu je 18.11.2022. do ponoći.

Centar E8 je u prethodnom periodu testirao metodologiju kampanje “od vrata do vrata”, a ovaj poziv je prilika da se pridružiš našoj aktivističkoj mreži, kroz trening upoznaš sa našom metodologijom i koristiš je u daljem radu. 

Angažman u okviru akcije podrazumeva terenski rad i komunikaciju sa građanima, uz upoznavanje, saradnju i druženje sa mladim ljudima sličnih interesovanja iz cele Srbije.