Prijavite se za Pop Culture Challenge i neka vaša ideja pobedi

Ukoliko negujete demokratske vrednosti, znate kako da na kreativan način podstaknete i druge da podrže demokratiju, aktivizam, borbu za ljudska prava i civilno društvo, ne čekajte nego se prijavite za učešće na Pop Culture Challeng-u.

Centar E8 poziva sve pojedince i pojedinke, formalne i neformalne kolektive i grupe, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, kreatore sadržaja, umetnike i umetnice, kreativne profesionalce iz Srbije, koji aktivno rade na zaštiti demokratije i ljudskih prava, da se prijave I budu deo Pop Culture Challeng-a.

Prijave traju do 20. novembra 2022. godine.

Za prijavu vam je potrebno rešenje koje je jednostavno za upotrebu, održavanje i prilagođavanje I koje će lako biti usvojeno i razumljivo najširem krugu publike.

Stručna komisija će odabrati najinovativnije prijave, a ako je vaša među njima, dobićete priliku da učestvujete u programu za razvoj svoje ideje. Tokom tog perioda radićete sa mentorima, upoznati druge timove, razmeniti misli i iskustva i napraviti detaljan plan za realizaciju svoje ideje. Na kraju ovog procesa, najuspešniji timovi dobiće nagradu: novčana sredstva za podršku u realizaciji plana!

Detaljne informacije možete da pogledate na zvaničnom sajtu http://popculture.rs/

POP CULTURE CHALLENGE se realizuje u okviru projekta „Za snažnije građansko društvo“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju. Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo i tri organizacije iz Srbije – Partneri Srbija, CANVAS i Građanske inicijative.