Change-makers School – PRIJAVI SE!

Bavite se aktivizmom, i želite da doprinesete razvoju vaše lokalne zajednice, ali ne znate kako?

Želite da steknete liderske veštine, unapredite svoja znanja u oblasti liderstva?

Hoćete da saznate kako da pokrenete vaše okruženje za rešavanje problema sa kojima se svakodnevno susrećete? 

OVO JE POZIV ZA VAS! 

Centar E8 poziva mlade iz Srbije da učestvuju i budu deo “Changemakers of Serbia” škole liderstva. 

Na treningu ćete naučiti kako da realizujete društvene akcije i kampanje, tehnike javnog nastupa i osnove javnog zagovaranja. Jedna od tema koje će se obrađivati je uticaj na društvo koji mladi lideri i liderke mogu imati i tehnike prenošenja znanja i edukovanja građana o društveno važnim temama. Polaznici će se upoznati sa kreiranjem, sprovođenjem i koordinacijom kampanja “od vrata do vrata” kroz praktične primere. 

Centar E8 je u prethodnom periodu testirao metodologiju kampanje “od vrata do vrata”, a ovaj poziv je prilika da se polaznici upoznaju sa našom metodologijom i koriste je u daljem radu. 

Nakon trodnevnog treninga, polaznici će biti podeljeni u timove, u kojima će raditi sa mentorom. Kroz mentorski rad polaznici će istraživati teme koje ih interesuju i mapirati organizacije i inicijative koje se bave tim i sličnim temama. 

Od polaznika se očekuje dalji angažman nakon treninga u aktivnostima koje podrazumevaju saradnju sa lokalnom zajednicom i direktan rad sa građanima i građankama u izabranim mestima širom Srbije. 

Na kraju, očekuje vas sprovođenje inicijativa dobrog upravljanja (good governance) na čijem planiranju ćete raditi sa mentorima, lokalnim inicijativama ali pre svega u direktnom razgovoru sa građanima, a dalji angažman je plaćen.

Trening će se održati u periodu od 28. do 30. oktobra, u hotelu Ub – Business & Wellness.

Svi troškovi puta i smeštaja su pokriveni.

Prijava je otvorena do četvrtka, 20. oktobra 2022. 

PRIJAVI SE