EU influencers – poziv za učestvovanje na EU projektu

Zainteresovani ste za funkcionisanje Evropske unije, želite da proširite svoja znanja o demokratiji, da osnazite svoje vestine medijske pismenosti i prepoznavanja lažnih vesti – ovo je poziv za vas. 

Centar E8 poziva mlade 18-25 godina, da budu deo EU influencers projekta i učestvuju na treningu koji će se odrzati u Beogradu od 10. do 15. novembra. 

Trening će okupiti 20 mladih aktivista i aktivistkinja iz Srbije, Italije, Hrvatske, Švedske i Portugala. Na treningu ćete unaprediti svoja znanja o funkcionkisanju političkog sistema Evropske Unije, usavršićete znanja potrebna da razumete medije i informisanje, naučićete da razlikujete lažne vesti od proverenih i objektivnih informacija. 

Steći ćete znanja i veštine koja će vam pomoći da realizujete i organizujete treninge u vašim lokalnim zajednicama, naučićete kako da pokrenete kampanje i širite uticaj i vrednosti Evropske unije na lokalnom nivou. 

Imaćete priliku da prenesete svoje znanje i iskustva novoj generaciji EU influensera, ali i da putujete u druge zemlje koje su deo projekta. 

Za učešće na treningu i ostalim aktivnostima je neophodno znanje engleskog jezika. 

Detaljan poziv na engleskom možete pogledati OVDE – za učesnike/ce iz Srbije prijava je otvorena do 30.09.2022. 

PRIJAVI SE

Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate dodatna pitanja na mail: sandra@e8.org.rs.