Održan TOP trening na Avali

U periodu između 20. i 25. avgusta na Avali je održan „TOP trening“ koji je okupio mlade, entuzijastične i motivisane osobe. Pet dana smo intezivno radili, učili, smejali se, družili i upoznavali. Osamnaest mladih ljudi prošlo je obuku Centra E8, koji će potom postati i deo tima, kao i biti profesionalno angažovani u spovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8, te svojim radom značajno doprineti aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

 

Treneri i trenerice imali su priliku da se kroz teorijski i praktični rad upoznaju i usavrše svoje znanje u temama kao što su rod i pol, moć i odnosi moći, nasilje,  PaziSe(x), da uče o telima muškaraca i žena, polno i seksualno prenosivim bolestima. Takođe, učili smo i kako se piše dobar CV i zašto je važan Linkedin profil, da bi smo obuku nastavili u medijskom opismenjavanju i priči o medijima. Učesnici su imali prilike i da vežbaju tehnike javnog nastupa, kao i da svo teorijsko znanje prenesu u radioničarski rad.

Pored učenja, imali smo vremena i za šetnje i uživanje, pa smo tako obilazili znamenitnosti Avale, i uživali u prirodnim lepotama.

Radujemo se još jednoj uspešnoj obuci, druženju i saradanji sa mladim ljudima sa kojima ćemo nastaviti da negujemo vrednosti Centra E8.