Kako privući očeve? Portiklama “Sva sreća da si ti moj tata”

Ubrzo nakon otvaranja izložbe i promocije nove publikacije, održali smo i akciju sa ciljem promovisanja kampanje “Super tata”, a u okviru događaja za roditelje i decu koji je organizovala Škola roditeljstva Nada Lazić u Dorćol Platz-u. Imali smo svoj “Super tata” kutak i upoznali smo tate, mame i decu sa #supertata kampanjom i našom novom publikacijom “Tata, ti si tu”, a poseban hit su bile naše “Sva sreća da si ti moj tata” portikle za najmlađe. Zanimljivo je i da su očevi imali brojna pitanja oko vaspitanja i da se generalno vrlo interesuju, tako da smo u našem timu imali pedagoškinju Marinu Ristić i defektologa Miloša Vojinovića, koji su i deo našeg trenerskog tima.

Kampanja “Super tata” koju sprovodi Centar E8 krenula je u dobrom smeru što se moglo videti na humanitarnoj manifestaciji ‘NE KUPUJ – RAZMENI’. Kampanji Super tata sam se priključio jer je smatram vrlo korisnom i svrsishodnom pošto je akcenat i fokus usmeren na očeve/staratelje. Na manifestaciji koleginica pedagoškinja i ja kao defektolog dali smo svoj skromni doprinos odgvarajući na različita pitanja od strane očeva, ali smo isto tako i uživali u hvalama i lepim rečima koje su tate upućivale na račun kampanje. Radujem se novim akcijama i novim prezentovanjima kampanje jer je samo potvrda da je “Super tata” sjajna stvar koja će, verujem, živeti kroz vreme.” rekao nam je Miloš.

Projekat “Super tata” je podržan od strane Populacionog fonda Ujedinjenih nacija (UNFPA) i CARE International Balkans i deo je globalne kampanje o očinstvu – MenCare.

Događaj “NE KUPUJ – razmeni!” sačinjavala je humanitarna razmena dečije odeće i opreme i prikupljanje garderobe za mališane Sigurne kuće u Beogradu. Ova akcija ima za cilj najpre da osvesti kod ljudi činjenicu da dečija odeća i oprema nije za bacanje, i da pomogne roditeljima i deci na najbolji mogući način. U programu je bila i logopedska radionica, mađioničarska predstava, predstava Dr. Feelgood-a, kao i umetničko crtanje po licu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *